Worst en zo
Worst en zo biedt u mediterrane worst en hammetjes uit de Spaanse Pyreneeen. Gevulde worstjes met paddestoel, hazelnoot, olijf en truffel. Beklede worstjes en hammetjes met pittige pepertjes, een heerlijk geurende mantel van rozemarijn of lavendel en nog vele andere soorten. De worstjes en hammetjes zijn gemaakt in een natuurdarm met alleen vlees zonder zwoerd, farce of andere fabrieksvulling!
Deze ambachtelijke producten worden daar geproduceerd in een uniek micro klimaat dat heerst in een natuurreservaat vlak bij het plaatsje Olot. Het unieke van dit klimaat is dat de koele lucht van de berg langzaam van de helling zakt en rustig door de droogkamers trekt waar ,na de productie, de worstjes en hammetjes minimaal 6 weken tot 3 maanden (voor de hammetjes) hangen om verder te drogen en rijpen. Gemaakt in een natuurdarm geeft dit alles de smaak een heel vol karakter.
De producten zijn lekker bij een goed glas wijn, als aperitief of als onderdeel van een gerecht. Ook zijn ze leuk om cadeau te geven aan iemand die het Bourgondische wel weet te waarderen!
Comment