Koken op hout workshop
Verfijn uw gerechten door het koken en opdienen op de CedarWood Oven Plank. Rooster vis, gevogelte, vlees of zelfs vegetarische maaltijden in uw oven. De CedarWood Oven Plank voegt een schitterende presentatie toe, serveer direct uit de oven. U bereidt een gezond, smaakvol gerecht met een eenvoudige voorbereiding.
De workshop Koken op Hout (15 maart 2015, 26 april 2015). Eeuwenlang hebben Indianen cederhout gebruikt om vis, gevogelte en wild op te bereiden. Tijdens deze workshop kook je allerlei gerechten “op en in hout”. Kikkererwtenpannenkoekjes, soep van zelf gerookte knoflook, parelhoenboutjes in ceder houten vellen, citroenrisotto en als dessert op hout gekaramelliseerde ananas met gembersorbet en tuiles.
Onze eenmalige culinaire workshops vinden plaats op zondag van 11.30u tot 16.00u. Kosten bedragen € 69,- inbegrepen zijn een leenschort, koffie/thee/fris en een glas wijn tijdens de maaltijd. Recepten worden na afloop toegezonden per mail.
Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@bourgondie.com. De workshops vinden plaats bij minimaal 6 aanmeldingen. U ontvangt een factuur achteraf per e-mail.